2018-08-01 06:58:09• hírek • (x)

Kibírhatatlan a hőség? Hűtsd le magad az Aquastarban!

Tombol a nyár, ki ne vágyna arra, hogy kicsit lehűtse magát? Ugye?! Nekünk sem jut eszünkbe senki.. Miért is szenvedsz a szobában egy ventilátor mellett, ha a tomboló hőségben az Aquastart is választhatnád menedékül?

A régió egyetlen aquaparkjában hétfőtől péntekig 9:00-20:30 között, hétvégén pedig 8:30-20:30 óra között lehet lubickolni. Összegezzük tehát a feladatot: ébredés még a nagy meleg előtt, fürdőruha, törülköző bekészít, hideg víz, sör, miegymás a hűtőtáskába pakol, és indulás csobbanni!


Nem csak a víz és az úszás szerelmeseit várja a komplexum, hanem a szórakozni vágyókat is: izgalmas, minden koroszály számára élményt nyújtó csúszdák várják a sebesség szerelmeseit. Válaszd a leghosszabb, 76 méter hosszú variánst és versenyezz barátaiddal, melyikőtök fröcsköl nagyobbat érkezéskor!


Ha inkább pihennél, relaxálnál, gyógyulnál, válaszd a csodatevő termálvizet, vagy egyél egy jót a Grill Teraszon! Ha szombaton vagy vasárnap érkezel, a 80-as 90-es évek és napjaink legjobb zenéi repítenek majd el vagy egy álombeli buliszigetre, vagy ringatnak el a nyugalom tengerén.


Aggódsz, hogy unatkoznának a gyerekek egész nap? Tévedés! Minden szombaton külön gyermekprogramokkal, játékokkal és meglepetésekkel készülnek az Aquastar dolgozói, így az ő szórakozások és a te kikapcsolódásod is garantált. 


Ha további információt szeretnél, a www.aquastarsatumare.ro webboldalt érdemes felkeresned, de a helyszínen, személyesen is szívesen válaszolnak valamennyi kérdésedre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: